8 Temmuz 2010 Perşembe

Lost Bilgisayarı'ndan Prinç'e..

Lost Bilgisayarı'nın finalinin ardından uzun zaman geçti. Fakat projeyle ilgili olumlu yorumlar gelmeye devam ediyor. Beğenilerini ileten, hatta mübalağa edip Lost Bilgisayarı finalini Lost'un finalinden daha başarılı bulan herkese tekrar teşekkür etmek istedim. Ve de bir ufak duyuru ve bilgilendirme yapmak istedim bu vesileyle.

Bildiğiniz gibi Lost Bilgisayarı'nın bitiminin ardından, Fringe parodisi "Prinç" için kolları sıvadığımı açıklamıştım. Fringe yeni bir dizi olduğu için insanların aklında otomatik olarak "Ben Fringe izlemiyorum ki Prinç'i nasıl anlayacağım?!" soru işareti doğdu. Bu konuda içiniz rahat olabilir. Fringe izleyen birinin anlayabileceği göndermeler dışında, Fringe izlemiyor bile olsanız anlamlandırabileceğiniz bir hikaye ve bu hikaye etrafında şekillenen bir komedi kurgusu için çalışıyorum Prinç'te. Yani Fringe izlemiyor olmanız bir sorun sayılmayacak. Daha genel temalarda yaratacağım komedi kurgusunu.

Bu yüzden, yeniden gülmeye hazır olun. Prinç ile Lost Bilgisayarı'nda bulduğunuz güldürüden belki de daha fazlasını bulacaksınız. Bu kez bir bölüm 5 dakika civarında olacak ve bir sezon 4 bölümden oluşacak. Bölüm yayın tarihlerini de bu kez önceden belirlemiş olmayı planlıyorum (mesela yayınlar 15 günde bir olabilir). Güzel bir iş çıkacağına inanıyoruz ortaya biz ekip olarak. Umuyorum sizler de bu projede bizi yalnız bırakmayarak destek olursunuz ve Prinç'i de güzel yerlere götürebiliriz.

Teşekkürler,
Evliya Çelebi

Prinç Blog: diziprinc.blogspot.com

Prinç İlk Sahne ve Jenerik:

6 yorum:

  1. çok güzel olmuş çok beğendim uğraştığınıza değimiş inize sağlık bu sene mükemmel bir komedi izleyeceğiz galiba=)[bu arada abalar duymasının müziğine koptum]

    YanıtlaSil
  2. "izlemeyin lan arkadaşım izledi öldü" :D

    YanıtlaSil
  3. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Ama artık şu domain olayını tuttursan diyorum. evliya.com gibi bir domain alip. princ.evliya.com, lost.evliya.com seklinde yapsan. Her dizi için ayrı ayrı RSS veya bütün diziler için RSS yayınlasan ?

    YanıtlaSil
  4. lan bugün seni taksim burger king'in önünde gördüm. ünlüsün oğlum ben bile tanıdım seni dünyadan haberi olmayan insan :D

    YanıtlaSil
  5. şerefsizim korktum kalbim küt küt atıyo bu ne ya :D

    YanıtlaSil
  6. Teşekürler, yazılarınızı takip ediyoruz ilahi dinle  ve
    canlı tv izle
    siteleri olarak başarılı yayınlar dileriz.

    YanıtlaSil